Helsingin Taiteilijaseura mukana Art Fair Suomi Goes Galleries -nykytaidefestivaalilla 6.–18.6.2023!

Art Fair Suomi Goes Galleries -logo

 

Helsingin Taiteilijaseuran HAA Gallera ja Galleria Katariina ovat mukana Art Fair Suomi Goes Galleries -nykytaidefestivaalilla 6.–18.6.2023!
Art Fair Suomi Goes Galleries -nykytaidefestivaalin pääosassa ovat galleriatilat näyttelyineen ja taiteilijoineen. Art Fair Suomi Goes Galleries kutsuu yleisön viihtymään taiteen äärellä 6.–18.6.2023 toteutettavan festivaalin galleriatiloihin ympäri Suomen. Mukana on 30 galleriaa 12 paikkakunnalta.
HAA Galleriassa on juuri nyt esillä Helsingin Taiteilijaseuran, Viron Taidemaalariliiton ja Liettuan Taiteilijaseuran yhteisnäyttely Pinnan alla – Under the Surface. Näyttely rinnastaa Itämeren ja ihmismielen alitajunnan pinnanalaisine ulottuvuuksineen ja muistuttaa, että se kuinka ihminen kohtelee luontoa on usein yhtäläistä sille, kuinka ihminen kohtelee myös itseään, sekä kaikkea elävää – myös muita ihmisiä.
Galleria Katariinassa on nähtävillä Paula Ollikaisen näyttely Linnun varjo taivaalla, joka käsittelee todellisuuden hahmottamisen tapoja. Näyttelyn lähtökohtana ovat olleet kolmiulotteiset luonnon tilanne- ja tapahtumamallinnukset. Maalausten teemat liittyvät laajemmin myös ajatuksiin siitä, mikä on alkuperäistä, mikä on totta ja kuinka jonkin asian rajaus voi värittää totuutta.
Tervetuloa osallistumaan ja nauttimaan!

Muita uutisia