Seuraa Taidelainaamon joulukalenteria somessa! | Loppuvuoden poikkeusaukioloajat

Helga Rusanen: Aavistus 1 (2015, akryyli, 24 x 30 cm)

Seuraa Taidelainaamon joulukalenteria Instagramissa ja Facebookissa!

Joulun odotus on kunnolla alkanut, ja Taidelainaamon joulukalenterin ensimmäiset luukut avattu! Joulukalenterimme löydät tänä vuonna sekä Facebookista että Instagramista.

Tällä kertaa kalenterin teemaksi on valikoitunut värit Helsingin Taiteilijaseuran jäsenten yhteisen joulunäyttelyn inspiroimana. Taidelainaamon naapuriin Galleria Katariinaan 17.12.2021–2.1.2022 esille tuleva näyttely tarjoaa jälleen laajan näkymän kiinnostavaan nykytaiteeseen, ja teokset ovat lainattavissa ja ostettavissa lainaamoehdoin. Joulunäyttelyn teemana on perusvärit sininen, punainen ja keltainen, ja Taidelainaamon joulukalenteri täydentääkin väripalettia omalta osaltaan.

Kuvan Helga Rusasen herkkä maalaus Aavistus 1 (2015, akryyli, 24 x 30 cm) hehkuu heleästi kaikissa kolmessa perusvärissä.

Nyt on aika hankkia hyvissä ajoin myös joulun taidelahjat sekä todellinen suosikki, Taidelainaamon lahjakortti! Korttia saa kolmella eri ilmeellä, ja sitä myydään ainoastaan paikan päällä toimipisteessämme Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Rikhardinkatu 3.

Loppuvuoden poikkeusaukioloajat

Taidelainaamo on loppuvuonna ja vuodenvaihteessa suljettuna seuraavasti:

• itsenäisyyspäivänä ma 6.12.2021
  • joulun aikaan 24.–27.12.2021
  • uutenavuotena 31.12.2021–2.1.2022
  • loppiaisena 6.1.2022

Muutoin Taidelainaamo on avoinna ti–pe klo 12–18 ja la–su klo 12–16, maanantaisin olemme kiinni.

Noudatamme AVIn ajankohtaisia turvallisuusohjeita. Vieraillessasi muistathan tutut ohjeistukset: asioithan meillä ainoastaan terveenä maskia sekä käsidesiä käyttäen. Tarvittaessa tarjoamme sinulle maskin. Pidäthän turvavälit ja yskithän tarpeen tullen kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan.

Lämmin kiitos yhteistyöstä, ja tervetuloa nauttimaan taiteesta turvallisesti!

Tutustu tästä Taidelainaamon verkkogalleriaan!