Jäsenille

Helsingin Taiteilijaseura (HTS) edistää kuvataidealan toimintamahdollisuuksia ja asemaa monipuolisella koulutus-, hanke- ja näyttelytoiminnalla sekä monialaisella yhteistyöllä. Helsingin Taiteilijaseura on lähes 900 helsinkiläisen ammattikuvataiteilijan ammatillisia etuja ajava järjestö, joka perustettiin vuonna 1967. Seuran ydintoimintoja ovat näyttely- ja taidelainaamotoiminta, kansainväliset toiminnot sekä taidekoulun ja kurssikeskuksen tarjoama kuvataiteen kurssi- ja koulutustoiminta.

Helsingin Taiteilijaseura arvostaa toiminnassaan kestävyyttä, yhteisöllisyyttä, ammatillisuutta, monimuotoisuutta, paikallisuutta ja kansainvälisyyttä yhdistävää glokaalisuutta ja luovaa hulluutta sekä pyrkii edistämään kuvataiteen saatavuutta ja saavutettavuutta.

Helsingin Taiteilijaseuran jäsenten ammatillisia ja taloudellisia etuja tuetaan suunnitelmallisella toiminnalla ja ajantasaisella viestinnällä. Gallerioiden näyttelytilojen vuokria pyritään laskemaan ja jäsenistölle tarjotaan edulliset jäsenhinnat. Jäsenten tuotantoa esitellään ja teoksia välitetään laajasti Taidelainaamossa ja näyttelyissä. Vuosittain järjestetään jäsentapaamisia ja keskusteluiltoja muiden tapahtumien yhteydessä sekä tiedotetaan seuran tapahtumista kuukausittaisilla jäsenkirjeillä.

Löydä ajankohtaiset tiedotteet jäsenistön yksityiseltä sivulta

KIRJAUDu

Jäsenedut

Helsingin Taiteilijaseura tarjoaa jäsenilleen tuntuvia etuja ja monipuolisia palveluita

LUE LISÄÄ

Jäsenluettelo

Tutustu Helsingin Taiteilijaseuran runsaslukuiseen jäsenistöön

LUE LISÄÄ