Kuvataidekoulu

Kuvataidekurssit Kaapelitehtaalla lapsille ja nuorille

Ilmoittaudu lasten ja nuorten syyslukukauden kursseille

Tietoa opiskelusta

Kuvataiteen perusopetusta lapsille ja nuorille

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu antaa visuaalisten taiteiden yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille, sekä varhaisiän kuvataidekasvatusta alle kouluikäisille. Koulun opetussuunnitelma perustuu Opetushallituksen vahvistamaan taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman perusteisiin 2017.  Opetus on monipuolista ja noudattaa vuodesta toiseen etenevää opetussuunnitelmaa.

Helsingin Taitelijaseuran kuvataidekoulun yleisen oppimäärän mukainen kuvataiteen opetussuunnitelma lapsille ja nuorille 2018.

Kuvataiteen perusopetusta aikuisille

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu järjestää aikuisille taideharrastajille suunnattua kuvataiteen perusopetusta. Koulutus kestää yhteensä 4 lukuvuotta ja noudattaa vuodesta toiseen etenevää opetussuunnitelmaa. Opiskelija sitoutuu kolmen ja puolen lukuvuoden ajan osallistumaan viikoittaiseen opetukseen. Neljäntenä opintovuotena toteutetaan itsenäisesti kuvataiteen päätöstyö. Koulutus noudattaa opetushallituksen määräämän kuvataiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa.

Helsingin Taitelilijaseuran kuvataidekoulun yleisen oppimäärän mukainen kuvataiteen opetussuunnitelma aikuisille 2018.

Ilmoittaudu lasten ja nuorten syyslukukauden kursseille

ilmoittaudu