301H03) ma 17:15- 20:15, opettaja: Eija Keskinen

• Aikuiset
  • maanantai klo 17:30-20:30
  • opettaja Eija Keskinen

Kurssilla työskennellään värillisen piirustuksen parissa. Käytämme sekatekniikan mahdollisuuksia ilmaista värejä herkullisesti terävillä piirtimillä. Materiaaleina käytetään mm. puuvärejä, liituja, lyijykyniä ja tusseja  sekä niiden apulaisina vesiliukoisia värejä. Kurssi on tarkoitettu iloa tuottavan sisällön leppoisaan tekemiseen, ei teknisiin harjoituksiin. Piirtäminen tuottaa iloa ja oivalluksia, se on rauhoittavaa ja meditatiivista. Tule etsimään omaa piirustusjälkeäsi ja nauttimaan rauhallisesta viikottaisesta piirustus-hetkestä. 280€/48t

Syyslukukauden aikataulu:

Kurssikeskuksen syyslukukausi alkaa 4.9.2021 (la) ja päättyy 4.12.2021 (la).

Opetusta ei ole:

Syysloma 18.10.2021 (ma) – 25.10.2021 (su) (viikko 42)

Pyhäinpäivä lauantai 6.11.2021

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus.

Ohje koronaviirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille