301V03 Paratiisi! - Värillinen piirustus, maanantaisin klo 17:30-20:30

Maanantaisin klo 17:30-20:30. Opettaja Eija Keskinen.

Kurssilla työskennellään värillisen piirustuksen parissa. Käytämme sekatekniikan mahdollisuuksia ilmaista värejä herkullisesti terävillä piirtimillä. Materiaaleina käytetään mm. puuvärejä, liituja, lyijykyniä ja tusseja sekä niiden apulaisina vesiliukoisia värejä. Kurssi on tarkoitettu iloa tuottavan sisällön leppoisaan tekemiseen, ei teknisiin harjoituksiin. Piirtäminen tuottaa iloa ja oivalluksia, se on rauhoittavaa ja meditatiivista. Tule etsimään omaa piirustusjälkeäsi ja nauttimaan rauhallisesta viikoittaisesta piirustushetkestä.

• Ryhmä nro 301V03
  • Aikuiset
  • maanantai klo 17.30-20.30
  • opettaja Eija Keskinen
  • hinta: 320€ / 48t

Kevätlukukauden aikataulu:

Kevätlukukausi alkaa 23.1.2023 (ma) ja päättyy 25.4.2023 (ma). Opetusta ei ole talvilomalla 20.2-26.2.2023 eikä pääsiäisenä 7.4.-10.4.2023.

Kurssikeskus sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Toimisto

Avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille