301V10 Maalaamisen jälki, to klo 17:45-20:45, opettaja: Mika Hytti

Kurssilla pohditaan uutta tapaa luoda kuvaa keskittyen maalamisen jälkeen ja materiaalien uudenlaiseen kokeiluun. Pyrimme yksilöllisen ilmaisun kehittämiseen ja tutkimiseen tehtävien ja intuitiivisen työskentelyn kautta. Tavoitteena on löytää uutta myös siihen, mitä jo osaa. Akryyli-, öljy- tai sekatekniikat. Kurssi sopii aloittelijoille sekä pidempään maalanneille.

• Ryhmä nro 301V10
  • Aikuiset
  • Torstai klo 17:45-20:45
  • opettaja Mika Hytti
  • hinta: 313€ / 48t

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 27.1.2022 (to) ja päättyy 21.4.2022 (to).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille