300H06 13-18 -vuotiaat, piirustus-, maalaus-, digitaidetyöpaja, ti 17:30-20:30, opettaja: Eija Hakkola

• Työpajassa tehdään kuvaa monilla eri tekniikoilla. Opinnoissa syvennetään tietoja, taitoja ja ilmaisukeinoja sekä kehitetään henkilökohtaista luovaa ilmaisua. Tässä työpajassa työskennellään myös iPadeillä, Apple Pencil kynillä sekä kannettavilla MacBook Pro koneilla. Käytössä on Adoben Creative Cloud ohjelmistot. Opettaja ottaa huomioon, että samassa ryhmässä on vasta aloittaneita ja pitempään harrastaneita.
  • Ryhmä nro 300H06
  • 13-18 -vuotiaat
  • tiistai klo 17:30-20:30
  • opettaja Eija Hakkola

Syyslukukauden aikataulu:

ti ryhmät 16.8-29.11.2022

Opetusta ei ole syyslomalla 17.10.–23.10.2022 eikä pyhäinpäivänä 5.11.2022.

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
    Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
    puhelin: 050-470 52 83,
    sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Lasten ja nuorten syksyn kurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu tästä

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta