301V14 Luonnoksesta teokseen, pe 13:30-16:30, opettaja: Riikka Wesamaa

Luonnoksesta teokseen, pe 13:30-16:30, opettaja: Riikka Wesamaa

Kurssilla kokeillaan erilaisia tapoja maalata tavoitteena yksilöllisen maalausilmaisun löytäminen. Tekniikkana öljyväri-, akryyli- ja temperamaalaus tai näiden yhdistelmät. Kurssi perustuu opiskelijoiden omiin aiheisiin, joita tutkaillaan yhteisten teemojen puitteissa. Maalausprosessiin haetaan inspiraatiota elokuvista, runoista ja musiikista.

• Ryhmä nro 301V14
  • Aikuiset
  • perjantai 13:30-16:30
  • opettaja Riikka Wesamaa
  • hinta: 313€ / 48t

Kevätlukukauden aikataulu:

Kurssikeskuksen kevätlukukausi alkaa 28.1.2022 (pe) ja päättyy 29.4.2022 (pe).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Pääsiäisloma 15.4-18.4.2022 (pe-ma)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille