301V13 Öljyväri- ja akryylimaalauksen mestarikurssi, lauantaisin klo 14.15–18.00

Lauantaisin klo 14.15–18.00 (opettaja paikalla klo 15–18). Opettaja Mikko Bossa

Kurssi soveltuu opiskelijoille, joilla on takana useamman vuoden öljyväri- ja akryylimaalauksen jatko-opinnot. Ryhmä on avoin ateljeeryhmä pidemmälle ehtineille. Kurssilla saat selville, mikä on sinulle kaikkein luontaisin maalauksen instrumentti. Oletko tunne edellä alla prima maalari? Rakastat värien voimaa ja tunnelmia? Vai piirtäjätyyppi, jolle on luontaista huolellinen kerrosmaalaus ja tilavaikutelmien luominen? Vai kenties nykytaidemaalari? Sinulle voi sopia kokeellinen puhdas värimaalaus.

• Ryhmä nro 301V13
  • Aikuiset
  • lauantai klo 14.15–18.00
  • opettaja Mikko Bossa
  • 320€ / 60t (48 opetustuntia ja 12 tuntia itsenäistä työskentelyä, opettaja paikalla klo 15–18.)

Kevätlukukauden aikataulu:

Kevätlukukausi alkaa 28.1.2023 (la) ja päättyy 29.4.2023 (la). Opetusta ei ole talvilomalla 20.2-26.2.2023 eikä pääsiäisenä 7.4.-10.4.2023 (pe-ma).

Kurssikeskus sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Toimisto

Avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille