301H17 Öljyväri- ja akryylimaalauksen mestarikurssi, opettaja: Mikko Bossa

Kurssi soveltuu opiskelijoille, joilla on takana useamman vuoden öljyväri- ja akryylimaalauksen jatko-opinnot. Ryhmä on avoin ateljeeryhmä pidemmälle ehtineille. Kurssilla saat selville, mikä on sinulle kaikkein luontaisin maalauksen instrumentti? Oletko tunne edellä alla priima maalari? Rakastat värien voimaa ja tunnelmia? Vai kenties nykytaidemaalari? Sinulle voi sopia kokeellinen puhdas värimaalus. Uusia opiskelijoita otetaan sisään näytetöiden perusteella.
300€/60t

• Ryhmä nro 301H17,
  • Aikuiset
  • lauantai klo 14:15-18:00
  • opettaja Mikko Bossa

300€/60t

Syyslukukauden aikataulu:

Kurssikeskuksen syyslukukausi alkaa 4.9.2021 (la) ja päättyy 4.12.2021 (la).

Opetusta ei ole:

Syysloma 18.10.2021 (ma) – 25.10.2021 (su) (viikko 42)

Pyhäinpäivä lauantai 6.11.2021

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille

Kurssille valitaan oppilaat näytetöiden perusteella. Kurssilla on vielä tilaa. Ota yhteyttä!  050 470 5283
ma-pe klo 12-16