301H18 Muotokuva- piirustus- ja maalauskurssi, su klo 14:15-17:00, opettaja: Mika Hytti

Lähtökohtana “elävä muotokuva”, kasvojen kuvaamista, ihmisen anatomiaa, valon käyttöä, värejä ja viivalla ilmaisemista. Perehdytään maalauksen keinoin ihmisen kuvaamisen traditioihin ja esitystapoihin. Työpajamaista työskentelyä, jossa painotuksena oman ilmaisun etsiminen.

• Ryhmä nro 301H18,
  • Aikuiset
  • sunnuntai klo 14:15-17:00
  • opettaja Mika Hytti

280€/48t +mallimaksu 20€

Syyslukukauden aikataulu:

Kurssikeskuksen syyslukukausi alkaa 4.9.2021 (la) ja päättyy 4.12.2021 (la).

Opetusta ei ole:

Syysloma 18.10.2021 (ma) – 25.10.2021 (su) (viikko 42)

Pyhäinpäivä lauantai 6.11.2021

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille