301V08 Kuvanveiston mestarikurssi, Keskiviikkoisin klo 18.00–21.00, opettaja: Ville Mäkikoskela

301V08 Kuvanveiston mestarikurssi, opettaja: Ville Mäkikoskela

Ke klo 18.00–21.00

Kuvanveistoa savella, kipsillä ja muilla perusmateriaaleilla vähintään kolme vuotta harrastaneille. Kurssilla käytetään elävää mallia ja kehitetään omaa ilmaisua annettujen ja omien aiheiden pohjalta. Uudet opiskelijat valitaan näytetöiden perusteella.

• Ryhmä nro 301V08
  • aikuiset
  • keskiviikkoisin klo 18.00–21.00
  • opettaja Ville Mäkikoskela
  • hinta: 348€ / 48t  (sis. malli- ja materiaalimaksu 35€)

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 26.1.2022 (ke) ja päättyy 20.4.2022 (ke).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittautuminen:

Kurssille valitaan oppilaat näytetöiden perusteella.
Ota yhteyttä kurssisihteeriin  kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi.
050-4705283 (arkisin klo 12-16)

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta