301V02, Öljyvärimaalaus, klo:18.00–21.00, opettaja: Leonora Fredriksson

Ma klo 18.00–21.00

Syvennymme kuvien tekoon öljyväreillä. Tehtävät ovat yhteisiä, tulkinta ja toteutus jokaisen omia. Joukkoomme sopivat niin aloittelijat kuin pitkään maalanneetkin. 280 € / 48t

• Ryhmä nro 301V02
  • aikuiset
  • maanantai klo 18.00–21.00
  • opettaja: Leonora Fredriksson
  • hinta; 313€ / 48h

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 24.1.2022 (ma) ja päättyy 25.4.2022 (ma).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Pääsiäisloma 15.4-18.4.2022 (pe-ma)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille