301V04 Vesiliukoiset tekniikat, akvarelli, akryyli, muste, ti 10:00-13:00, opettaja: Sirkku Ala-Harja

Kurssilla perehdytään akryyli- ja akvarellimaalauksen perustekniikoihin. Opiskellaan värien käyttöä, sivellintekniikkaa, sommittelua, materiaali- ja värioppia. Sopii vasta-alkajille tai jonkin aikaa maalanneille.

• Ryhmä nro 301V04
  • Aikuiset
  • tiistai klo 10:00-13:00
  • opettaja Sirkku Ala-Harja
  • hinta: 313€ / 48t

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 25.1.2022 (ti) ja päättyy 19.4.2022 (ti).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille