301H21 Valöörimaalauskurssi, Ma 17.10.– To 20.10. (syyslomakurssi)

301H21 Valöörimaalauskurssi

opettaja: Mikko Bossa

Ma 17.10.– To 20.10. (syyslomakurssi)

ma-to klo 17.15–21.00

Kurssilla opimme havaitsemaan ympärillämme näkyviä valöörejä ja hyödyntämään tätä arvokasta taitoa maalaamissamme. Kurssilla saat perusteellisen kokonaiskuvan hyvästä maalausprosessista luonnostelusta, sopivien värien ja tekniikoiden valitsemiseen sekä maalauksen työstämisen eri vaiheisiin. Alussa käymme läpi työvaiheet Leonardon menetelmien mukaan, alun Sfumato eli ns. utuvaiheen uteliaisuudesta aina viimeistelyyn saakka. Kurssi on tarkoitettu jo hieman pidempään maalanneille, mutta sopii myös hyvin motivoituneille vasta-alkajille.

180€ / 20t

• Ryhmä nro 301H21
  • lyhytkurssi / syyslomakurssi
  • aikuiset
  • Ma 17.10.– To 20.10.
  • ma-to klo 17.15–21.00
  • opettaja: Mikko Bossa

Syyslukukauden aikataulu:

Ma 17.10.– To 20.10, klo 17.15–21.00

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Aikuisten syksyn kurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu tästä

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta