301V20 Maailma sodassa — sinä et. Keskiviikkona 8.2.2023 klo 17.15–21.00.

301V20 Maailma sodassa — sinä et. Opettaja Nagashila.

Ilta abstraktin taiteen ja meditaation välisestä suhteesta. Yksilön eksistentiaalisessa kulminaatiopisteessä on käsitteistä vapaa rauhaa luova tila; vastakohdat ovat, mutta ristiriita on pois. Tämä on meditaatioharjoituksien ja alkuperäisen abstraktin taiteen (joka siis on eri kuin ei-esittävä maalaustapa) järkähtämätön perusta meissä jokaisessa. Teemme illan aikana kaksi maalausharjoitusta ja meditoimme, jotta asia tulisi käsinkosketeltavan selkeäksi.

• Ryhmä nro 301V20
  • aikuiset
  • 8.2.2023
  • keskiviikkona 17.15–21.00
  • opettaja Nagashila
  • lyhytkurssi
  • 70€ / 5t (sis. materiaalimaksun 5€

Kurssikeskus sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Toimisto

Avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille