301V21 Alkuperäinen abstrakti taide ja meditaatio, Ke klo 17.15–21.00 (1.3, 8.3, 15.3)

301V21 Alkuperäinen abstrakti taide ja meditaatio. Opettaja Nagashila.

Alkuperäinen abstrakti maalaus kumpuaa meditaatiotraditioiden viisaudesta—meille on ihmisen olemassaoloa virtaava suuren linnun spiraaliliito. Yksilön eksistentiaalisessa kulminaatiopisteessä avautuu käsitteistä vapaa rauhaa luova tila; vastakohdat ovat, mutta ristiriita on pois. Kurssilla opitaan meditaatioharjoitus ja otetaan ensi askeleet kuvapinnalla ”henkilökohtaisen olemassaolon tunnun vastaavuuden tiellä”. Tämä on taiteenteon vaitioloa, jonka ytimessä avautuu vuorovaikutteinen oleminen elämän viisauden kanssa.

• Ryhmä nro 301V21
  • aikuiset
  • 1.3, 8.3, 15.3
  • keskiviikkoisin 17.15–21.00
  • opettaja Nagashila
  • lyhytkurssi
  • 150€ / 15t (sis. materiaalimaksun 10€)

Kurssikeskus sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Toimisto

Avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille