301H06 Tiistain iltamaalaus, tiistaisin, klo 18.00–21.00, opettaja: Johanna Aalto

Tiistain iltamaalaus, tiistaisin, klo 18.00–21.00, opettaja: Johanna Aalto

Itsenäistä työskentelyä joko itse valittujen tai yhteisten aiheiden pohjalta. On mahdollista kokeilla uusia asioita tai jatkaa siitä mitä on aiemmin tehnyt, ja voi lähteä liikkeelle niin esittävästä kuin abstraktistakin. Ohjaus on yksilöllistä, keskeistä on oman ilmaisun etsiminen, vahvistaminen ja syventäminen. Kurssi sopii sekä pidempään maalanneille että vasta aloitteleville harrastajille. 280€ / 48t

• Ryhmä nro 300H06
  • aikuiset
  • tiistai klo 18.00–21.00
  • opettaja Johanna Aalto

Syyslukukauden aikataulu:

Kurssikeskuksen syyslukukausi alkaa 4.9.2021 (la) ja päättyy 4.12.2021 (la).

Opetusta ei ole:

Syysloma 18.10.2021 (ma) – 25.10.2021 (su) (viikko 42)

Pyhäinpäivä lauantai 6.11.2021

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronaviirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille