301V10 Maalauksellinen vesiväripuupiirros, torstaisin klo 18.00–21.00 (2.2.–30.3.2023, 8 kertaa)

Torstaisin klo 18.00–21.00 (2.2.–30.3.2023, 8 kertaa). Opettaja Tuula Moilanen.

Kurssilla perehdytään vesiväripuupiirroksen luoviin mahdollisuuksiin ja sen lukuisiin jännittäviin vedostusefekteihin. Opiskelu alkaa bokashi-väriliukumien harjoituksilla ja etenee valitun erikoistekniikan toteuttamiseen omassa kuva-aiheessa. Kurssi inspiroi osallistujia kokeilemaan vedostusta tavallisuudesta poikkeavilla materiaaleilla. Omia, valmiiksi leikattuja painolaattoja voi halutessaan käyttää työskentelyssä. Aiempi kokemus japanilaisesta vesiväripuupiirroksesta ja sen kento-kohdistusmenetelmästä on eduksi, mutta kurssi sopii myös aloitteleville puupiirtäjille. Kaikki työvälineet ovat lainattavissa opettajalta.

• Ryhmä nro 301V10
  • aikuiset
  • torstai klo 18:00-21:00 (2.2.–30.3.2023, 8 kertaa)
  • opettaja Tuula Moilanen
  • 214€ / 32t + materiaalimaksu 25€

Kevätlukukauden aikataulu:

Kevätlukukausi alkaa 2.2.2023 (to) ja päättyy 30.3.2023 (to).

Kurssikeskus sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Toimisto

Avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille