Käsitteistä vapaa maalaaminen -ateljeepaja, Keskiviikkoisin klo 17.15–20.15 (21.00), opettaja: Nagashila

Käsitteistä vapaa maalaaminen -ateljeepaja, opettaja: Nagashila

Ke klo 17.15–20.15 (21.00)

Oppilaan omaa taiteen tajua kehittävä työskentely. – opettaja paikalla (17.15–21.00) joka toinen viikko sekä kaksi viimeistä kertaa; itsenäistä työskentelyä viisi kertaa (17.15–20.15). “Ceci n’est pas une pipe”, sanoi Magritte. Esine on silmän kohde sisimmässä, joka saa henkilökohtaisen sisällön maalaamisen kautta. Objektin häivyttäminen – naturalistinen esineettömyys – on puhtaan maalauksen ulottuvuus. Kevään teema: SYDÄNILMASTON MUUTTUMINEN. Vesiliukoiset maalaustekniikat, myös öljypastelli.

• Ryhmä nro 300V07
  • aikuiset
  • tiistai klo 17.15–20.15 (21.00)
  • opettaja Nagashila
  • 313€ / 55t (35 opetustuntia ja 20 tuntia itsenäistä työskentelyä)

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 26.1.2022 (ke) ja päättyy 20.4.2022 (ke).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronaviirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille