Käsitteistä vapaa maalaaminen -ateljeepaja. –Mielenrauhaa korona-arkeen. 2.3.–27.4.2022, keskiviikkoisin klo 17:15-20:15 (21.00), opettaja: Nagashila

Käsitteistä vapaa maalaaminen -ateljeepaja. –Mielenrauhaa korona-arkeen. opettaja: Nagashila

Oppilaan omaa taiteen tajua kehittävä työskentely. – opettaja paikalla (17:15-21:00) 2.3, 16.3, 30.3, 20.4.ja 27.4. Itsenäistä työskentelyä neljä kertaa (17.15-20.15). “Ceci n’est pas une pipe”, sanoi Magritte. Esine on silmän kohde sisimmässä, joka saa henkilökohtaisen sisällön maalaamisen kautta. Objektin häivyttäminen – naturalistinen esineettömyys – on puhtaan maalauksen ulottuvuus. Kevään teema: SYDÄNILMASTON MUUTTUMINEN. Vesiliukoiset maalaustekniikat, myös öljypastelli.

• Ryhmä nro 300V07
  • aikuiset
  • tiistai klo 17:15–20:15 (21.00)
  • opettaja: Nagashila
  • 235€ (9 kertaa)

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 2.3.2022 (ke) ja päättyy 27.4.2022 (ke).

Opetusta ei ole:

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille