301H11 Maalauksen työpaja, to klo 10:30-14:15, opettaja: Päivi Eskelinen

Maalauksen työpaja, to klo 10:30-14:15, opettaja: Päivi Eskelinen
Tutustutaan maalaustaiteen peruskysymyksiin: erilaisiin maalaustapoihin ja maalauksen käsittelyyn. Pohditaan maalauksen muotoa, sisältöjä ja omaa lähtökohtaa eri teemojen puitteissa. Sopii jonkin verran maalanneille ja pidemmällekin ehtineille. Maalausmateriaalit: öljy, akryyli, tempera.
300€/60t

• Ryhmä nro 300H11,
  • Aikuiset
  • torstai klo 10:30-14:15
  • opettaja Päivi Eskelinen

300€/60t

Syyslukukauden aikataulu:

Kurssikeskuksen syyslukukausi alkaa 4.9.2021 (la) ja päättyy 4.12.2021 (la).

Opetusta ei ole:

Syysloma 18.10.2021 (ma) – 25.10.2021 (su) (viikko 42)

Pyhäinpäivä lauantai 6.11.2021

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille