301301H11 Torstai on toivoa täynnä/ Thusday is full of hope, opettaja: Kirsi Tiittanen

Taitojensa täydentäjille piirustus, maalaus- ja keramiikkakurssi 19-30 -vuotiaille. Kurssi soveltuu myös taidekouluun pyrkiville. Kurssilla työskennellään piirtäen sekä vesiliukoisin menetelmin oman valitun materiaalivalinnan mukaan. Suoraan havaintoon ja tunneilmaisuun pohjautuvien maalaus ja savityötehtävien pohjalta.

A drawing, painting and ceramics course for 19-30-year old young adults wanting to complement their skills. Also suitable for those applying for art schools. The used methods are drawing and waterbased techniques depending on the student’s preference. The drawing, painting, and ceramics assignments are based on direct observation as well as expressing emotions through art.

313€/48t + polttomaksu 20€

Opettaja: Kirsi Tiittanen
Kurssikuvan työ: Zeenia Mughal

• Ryhmä nro 301H10,
  • aikuiset
  • torstai klo 17:30-20:30
  • opettaja Kirsi Tiittanen

Syyslukukauden aikataulu:

Aikuisten syyskausi 8.9.-1.12.2022

Opetusta ei ole syyslomalla 17.10.–23.10.2022 eikä pyhäinpäivänä 5.11.2022.

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Aikuisten syksyn kurssit 2022.

ilmoittaudu tästä

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta