301V11 Ilta-ateljee, to 17:45-20:45, opettaja: Johanna Aalto

Ilta-ateljee, to 17:45-20:45, opettaja: Johanna Aalto

Ohjattua ateljeetyöskentelyä jo pitkään harrastaneille. Käytämme sekä yhteisiä teemoja että opiskelijan itse valitsemia aiheita. Ohjaus on yksilöllistä, tavoitteena on tukea ja syventää jokaisen omaa henkilökohtaista kuvailmaisua. Opetussisällöt tarkentuvat osallistujien mukaan. Jokainen voi valita vapaasti itselleen sopivat tekniikat ja materiaalit.

• Ryhmä nro 301V11
  • Aikuiset
  • torstai 17:45-20:45
  • opettaja Johanna Aalto
  • hinta: 313€ / 48t

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 27.1.2022 (to) ja päättyy 21.4.2022 (to).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille