301H24

Suunnittele ja toteuta omia koruja

opettaja: Eija Hakkola

Su klo 15.00–18.00

2.10, 9.10, 16.10

Kurssilla suunnitellaan ja toteutetaan koruja koivuvanerille. Toteutamme tuotantovalmiit tiedostot, jotka teetämme valmiiksi. Käytämme koulun laitteita ja ohjelmia. Materiaalimaksu pitää sisällään korujen painattamisen, laserleikkaamisen sekä korvakorujen koukkumateriaalit ja satiininyörinarun kaulakorua varten.

120€ / 12t +materiaalimaksu 20€

• Ryhmä nro 301H24
  • aikuiset
  • lyhytkurssi
  • Su klo 15.00–18.00

2.10, 9.10, 16.10

• opettaja Eija Hakkola

Syyslukukauden aikataulu:

2.10, 9.10, 16.10 Su klo 15.00–18.00

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Aikuisten syksyn kurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu tästä

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta