301H16 Öljyvärimaalauksen alkeiskurssi opettaja: Päivi Eskelinen

Su klo 17.15–20.15

Kurssilla perehdytään öljyväritekniikan ja kuvailmaisun perusteisiin. Kurssin alussa painotetaan materiaalien tuntemusta. Käydään läpi myös sommittelua ja värioppia. Maalausten aiheet ovat yhteisiä, mutta työskentely on itsenäistä ja yksilöllisesti ohjattua. Kurssi sopii myös jo aiemmin maalausharrastuksen aloittaneille perustaitojen syventämiseen.

313€ / 48t

Opettaja: Päivi Eskelinen

• Ryhmä nro 301H16
  • aikuiset
  • sunnuntai klo 17:15-20:15
  • opettaja Päivi Eskelinen

Syyslukukauden aikataulu:

Aikuisten syyskausi 3.9.-3.12.2022

Opetusta ei ole syyslomalla 17.10.–23.10.2022 eikä pyhäinpäivänä 5.11.2022.

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Aikuisten syksyn kurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu tästä

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta