301V21 Japanilainen vesiväripuupiirros

Japanilainen vesiväripuupiirros,

Pe 25.2.– Su 27.2. (talvilomakurssi)

Pe klo 18.00–21.00 ja la-su klo 10.00–16.30

Vesiväripuupiirros on myrkytön kohopainomenetelmä, jossa ei tarvita prässiä. Kurssilla käydään läpi tekniikan perusteet ja valmistetaan kaksivärinen vedos japanilaisilla materiaaleilla. Kaikki kurssin työvälineet ovat lainattavissa opettajalta.

• Ryhmä nro 301V21
  • Aikuiset
  • Pe 25.2.– Su 27.2. (talvilomakurssi)Pe klo 18.00–21.00 ja la-su klo 10.00–16.30
  • opettaja Tuula Moilanen
  • hinta: 180€ / 20t + materiaalimaksu 20€

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille