301H22 Maalaa isosti (syyslomakurssi)

Lyhytkurssi 301H22 Maalaa isosti

Pe 21.10.– Su 23.10. (syyslomakurssi)

pe klo 18.00–21.00 ja la-su klo 10.00–16.30 (la ja su 30 min ruokatauko)

opettaja: Mikko Bossa

Suuri on kaunista! Kurssilla maalataan suurikokoinen maalaus, n. 120cm x 110cm. Suuri koko lisää visuaalista voimaa, tuo maalausprosessiin enemmän kehollisuutta, mutta lisää myös haastetta. Kurssilla käydään läpi suurikokoisuuden haasteet ja edut ja saadaan haltuun maalauksen suuri koko luonnostelulla ja hyvällä suunnittelulla. Kurssi soveltuu maalausta aiemmin harrastaneille.

190 € / 20t (sis. yhden maalauspohjan)

• Ryhmä nro 301H22
  • Aikuiset
  • Pe 21.10.– Su 23.10. (syyslomakurssi)
  • Pe klo 18.00–21.00 ja la-su klo 10.00–16.30 (la ja su 30 min ruokatauko)
  • opettaja Mikko Bossa
  • hinta: 195€ / 20t (sis. yhden maalauspohjan)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs. Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Aikuisten syksyn kurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu tästä

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta