301V06 Japanilainen vesiväripuupiirros, opettaja: Tuula Moilanen * (1.2.–26.4.2022)

Japanilainen vesiväripuupiirros on taidegrafiikan kohopainomenetelmä, joka mahdollistaa maalauksellisen värien käytön. Kurssilla kokeillaan myös erilaisten tekstuurien ja pintaefektien painamista kuvaan. Painolaattoina käytetään japanilaista shina-puuta. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin myös kokeneillekin tekijöille.

• Ryhmä nro 301V6
  • Aikuiset
  • tiistai klo 18:00-21:00
  • opettaja Tuula Moilanen
  • hinta: 313€/ 48t + materiaalimaksu 30€

Kevätlukukauden aikataulu:

kevätlukukausi alkaa 1.2.022 (ti) ja päättyy 26.4.2022 (ti).

Opetusta ei ole:

Talviloma 21.2.– 27.2.2022 (Viikko 8)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronaviirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille