301H07 Sumizuri - japanilainen sävyvedostus

Kurssilla tutkitaan valon, varjon, varjon sekä valohämyn esittämiseksi puupiirroskuvassa ja muunnetaan japaninpaperille tehty sivellinmaalaus graafiseksi sävyvedokseksi. Kurssi avaa uusia, innostavia näkymiä vesivärin käyttöön puupiirroksessa ja antaa valmiudet myös monivärisen kuvan toteuttamiseen. Painolaattoina käytetään japanilaista shina-puuta.
240€/ 40t + materiaalimaksu 30e

• Ryhmä nro 301H7
  • Aikuiset
  • tiistai klo 18:00-21:00
  • opettaja Tuula Moilanen

240€/ 40t + materiaalimaksu 30e

Syyslukukauden aikataulu:

Kurssikeskuksen syyslukukausi alkaa 4.9.2021 (la) ja päättyy 4.12.2021 (la).

Opetusta ei ole:

Syysloma 18.10.2021 (ma) – 25.10.2021 (su) (viikko 42)

Pyhäinpäivä lauantai 6.11.2021

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa;

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Ohje koronaviirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia otetaan Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulussa ja kurssikeskuksessa huomioon. Koulussa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja turvallisuussääntöjä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 12–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Peruutukset

Tutustuthan tarkoin kurssikuvaukseen, ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin.  ennen ilmoittautumistasi. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse. Suosittelemme ilmoittautumaan kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Aikuisten kursseilla materiaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille