301S04 Akvarelli – hento meri

5.7.–9.7. ma–pe klo 10.00–16.45, opettaja: Nagashila

Tutustumme akvarellin monipuolisiin ilmaisumahdollisuuksiin akvarellitekniikkaan liittyvien harjoitusten kautta ja Suomenlinnan ympäristöä maalaten. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että pidemmälle ehtineille.

• aikuiset
  • ma–pe klo 10.00–16.45
  • opettaja Nagashila
  • hinta 225€ / 45t (materiaalit eivät sisälly hintaan)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä