Akvarellin jatkokurssi – märkä ja kuiva paperi

301S09 12.7.–16.7. ma–pe klo 10–16.45, opettaja Nagashila

Maalaa silmistä vapaana sydämellä! Kurssin perusajatus on, että maalaamme henkilökohtaisesti valitusta aiheesta aina kaksi maalausta, ”märkää märälle ja märkää kuivalle” -version, eli maalaamme päivän aikana rinnakkain märälle ja kuivalle paperille saman maisema-aiheen. Ehkä maisemaasi hallitsee Puu—Kallio ja taivas—Horisontti—Aurinko. Kahden akvarellimaalauksen ”perustekniikan” rinnakkain vertautuminen on kiinnostava tapahtuma ja vapauttaa siveltimesi silmille näkyvän mielivallasta. Maalaus on aina maalaus.

• aikuiset
  • ma–pe klo 10–16.45
  • opettaja Nagashila 225€ / 45 t (materiaalit eivät sisälly kurssihintaan)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä