300S13 Digitaideseikkailu, 9-12 -vuotiaat

Lyhytkurssi Digitaideseikkailu 9-12 -vuotiaat, 7.6.–11.6. ma–pe klo 10–14, opettaja: Eija Hakkola

Digitaideseikkailussa piirrämme iPadeilla. Toteutamme pieniä piirrosanimaatioita sekä stopmotion/leike animaatioita. Käytämme luovasti digitaalisia sovelluksia oman taiteemme tekemiseen ja viemme teoksiamme lisätyn todellisuuden maailmaan.

• 9–12-vuotiaat
  • ma–pe klo 10–14
  • opettaja Eija Hakkola
  • hinta 220€ (hinta sisältää opetuksen ja materiaalit)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kesäinen Helsinki tarjoaa kuvauskohteiksi meri- ja kaupunkimaisemia sekä urbaania arkkitehtuuria. Maalauskurssien lisäksi ohjelmaan kuuluvat suositut piirustus- ja taidegrafiikkakurssit.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä