301S12 Vesiliukoiset tekniikat

• aikuiset
  • ma–pe klo 10–15
  • opettaja Siiri Pohjolainen
  • hinta 260€ / 33 t (materiaalit eivät sisälly kurssihintaan)

Kurssilla tutustut vesiliukoisiin maaleihin ja niiden ilmaisumahdollisuuksiin. Voit maalata akryylillä, vesiväreillä, tussilla, guassilla tai kokeilla kaikkia näitä. Kurssilla opit sivellintekniikkaa, värioppia, sommittelua ja perspektiiviä. Sään salliessa maalaat luontomaalausta Kaapelitehtaan läheisyydessä meren rannalla tai Lapinlahden vehreässä maastossa. Ilmaiset itseäsi monipuolisesti erilaisten aiheiden kautta maalaustaiteen keinoin. Kurssi sopii aloittelijoille tai pidemmän aikaa maalanneille.

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kesäinen Helsinki tarjoaa kuvauskohteiksi meri- ja kaupunkimaisemia sekä urbaania arkkitehtuuria. Maalauskurssien lisäksi ohjelmaan kuuluvat suositut piirustus- ja taidegrafiikkakurssit.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä