301S07 Kasvien kiehtova maailma, 5.7.–9.7. ma–pe klo 16.30–20.30

301S07 Kasvien kiehtova maailma, 5.7.–9.7. ma–pe klo 16.30–20.30, opettaja: Kaija Mäenpää

Piirtäen ja maalaten tutustumme kasvien kiinnostaviin yksityiskohtiin ja monimuotoisuuteen sekä pohdimme kasvimaailman esteettistä kokemista. Työskentely tapahtuu pääosin ulkona, sateen sattuessa kuitenkin sisätiloissa. Työskentelemme opiskelijalle tutulla, melko nopeasti kuivuvalla tai kuivalla maalausmateriaalilla sekä hiilellä ja lyijykynällä. Vaihtoehtoisia maalausmateriaaleja ovat vesivärit, pastelliliidut, guassivärit ja akryylivärit. Kurssi soveltuu sekä enemmän että vähemmän maalanneille.

• aikuiset
  • ma–pe klo 16.30–20.30
  • opettaja Kaija Mäenpää
  • hinta 180€/ 26,66 t (materiaalit eivät sisälly kurssihintaan)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä