301S08 Maalaamisen jälki

Lyhytkurssi 12.7.–16.7. ma–pe klo 10.00–16.45, opettaja: Mika Hytti

Kurssi perustuu yksilöllisen ilmaisun kehittämiseen ja tutkimiseen. Kurssilla pohditaan tehtävien ja intuitiivisen työskentelyn kautta uutta tapaa luoda kuvaa keskittyen maalaamisen jälkeen ja materiaalien uudenlaiseen kokeiluun. Tavoitteena on kehittyä ja löytää uutta myös siihen, mitä jo osaa. Akryyli-öljy- tai sekatekniikat.

• aikuiset
  • ma–pe klo 10.00–16.45
  • opettaja Mika Hytti
  • hinta 225€ / 45 t (materiaalit eivät sisälly kurssihintaan)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä