301S14 Savesta keramiikaksi, opettaja: Heidi Göransson

301S14 Savesta keramiikaksi, opettaja: Heidi Göransson, 4.7.-8.7. ma-pe 10:00-15:00

• aikuiset
  • ma–pe klo 10:00-15:00
  • opettaja Heidi Göransson
  • hinta 290€ / 33 t (hinta sisältää savi/polttomaksun 30€)

Kurssilla perehdytään esineiden ja veistosten tekoon mm. makkara- ja levytekniikalla ja lopuksi tehdään savesta veistos. 290€/33t (hinta sisältää savi/polttomaksun 30€)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Kuvataidekoulu sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa

Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kesäinen Helsinki tarjoaa kuvauskohteiksi meri- ja kaupunkimaisemia sekä urbaania arkkitehtuuria. Maalauskurssien lisäksi ohjelmaan kuuluvat suositut piirustus- ja taidegrafiikkakurssit.

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä