301S03 Abstraktin maalauksen ytimessä

301S03 Abstraktin maalauksen ytimessä, opettaja: Nagashila

27.6.-1.7. ma-pe klo 17:30-20:30
185€/20t

Alkuperäisen abstraktin taiteen avaama väylä johtaa elämän ja taiteen syvempään ymmärtämiseen. Askeleet tähän ovat hyvin yksinkertaiset: meille on aistikokemus (havainto), ja sille on sisäinen vastine yksilön olemassaolon kokemuksessa (sisäinen tuntu) ja tälle sisäiselle aitoudelle abstrakti maalaus antaa muodon—”naturalistisen esineettömyyden” muodon. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että pidemmälle ehtineille.

• aikuiset
  • 27.6.-1.7. ma–pe klo 17.30–20.30
  • opettaja Nagashila
  • hinta 185€ / 20t (materiaalit eivät sisälly kurssihintaan)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä