301S03 Maisema on tosi -intensiivikurssi

301S03 Maisema on tosi – intensiivikurssi, 28.6.–2.7., ma–pe klo 17.30–20.30, opettaja: Nagashila

Maisema lepää silmiemme edessä valon varassa. Valo ja pelkistäminen ovat maisemamaalauksen ydinasiat. Maalarin maisema murtuu esittävän ja ei-esittävän välimaastoon – realismi on pois, abstraktia ei ole. Maalaus on maalaus. Valo, värit ja muodot ovat henkilökohtainen vapaa tapahtuma kuvapinnalla. Pureudumme maiseman tuntuun, sen ”tuntuma” sisältöön, Jokainen maalaa valitsemallaan tekniikalla. Syventävä kurssi.

• aikuiset
  • ma–pe klo 17.30–20.30
  • opettaja Nagashila
  • hinta 175€ / 20t (materiaalit eivät sisälly kurssihintaan)

Ilmoittautuminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

(Kaikkia ilmoittautumisessa tarvittavia henkilötietoja säilytetään EU:n tietosuojadirektiivien 20.5.2018 edellyttämällä tavalla. Ks. tietosuojaseloste.)

Ohje koronavirusepidemian aikana

Koronaan liittyvää turvallisuutta varmistetaan kesäkursseilla työskentelemällä Suomenlinnassa mahdollisimman paljon ulkona. Kesäkurssien ryhmäkoot ovat aiempaa pienempiä.

Toimisto

avoinna ma–pe klo 10–16
Postiosoite: Tallberginkatu 1 A / 7, 00180 Helsinki
puhelin: 050-470 52 83,
sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Rehtori Sari Tenni:

sari.tenni@helsingintaiteilijaseura.fi

Kurssisihteeri Tom Sjöberg:

tom.sjoberg@helsingintaiteilijaseura.fi

Julkiset kulkuyhteydet: Ruoholahden Metroasema, raitiovaunu nro 8, bussit 21 Kampista ja 22 Punavuoresta.

Peruutukset

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä