Matkailijoille

Historiallisessa Suomenlinnan Rantakasarmissa sijaitseva Helsingin Taiteilijaseuran HAA Galleria
Helsingin Taiteilijaseura tarjoaa matkailijoille katseltavaa ja koettavaa upeissa historiallisen kauniissa miljöissä. Suomenlinnan Unescon maailmanperintöalueella sijaitseva HAA Galleria esittelee kiinnostavaa kotimaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Samoissa tiloissa toimii myös Taidelainaamo @ HAA Galleria, josta voi ostaa ja vuokrata Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden kuvataidetta. Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo puolestaan sijaitsee aivan kauppatorin läheisyydessä Helsingin Kaartinkaupungissa upean uusrenessanssia edustavan Rikhardinkadun kirjaston yhteydessä. Tervetuloa virkistävälle taidematkalle!
Suomenlinnan Unescon maailmanperintöalueella ainutlaatuisessa merimiljöössä sijaitseva HAA Galleria esittelee kiinnostavaa kotimaista ja kansainvälistä nykytaidetta.
Gallerian yhteydessä toimii Taidelainaamo @ HAA Galleria, josta voi ostaa ja vuokrata Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden kuvataidetta. Teosvalikoima on suunniteltu matkailijoita varten, ja teokset on helppo ottaa saman tien mukaan.
Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo puolestaan sijaitsee Helsingin Kaartinkaupungissa upean uusrenessanssia edustavan 1880-luvulla valmistuneen Rikhardinkadun kirjaston yhteydessä. Teosvalikoimassa on yli 11 000 teosta käsittäen niin maalauksia, grafiikkaa, valokuvia kuin veistoksiakin. Kummassakin taidelainaamopisteessä pätevät samat ehdot. Lue lisää ja tutustu Taidelainaamon verkkogalleriaan täältä.
Helsingin Taiteilijaseuralla on meneillään matkailupalvelujen kehittämishanke. Pysy kuulolla!

HAA Galleria

Tutustu meneillään olevaan näyttelyyn!

Lue lisää