Muut taidepalvelut

Haluatteko taiteilijan omaan tilaisuuteen puhumaan tai kuvittamaan, käydä tutustumassa taiteilijan arkeen hänen ateljeessaan, taivaltaa galleriakierroksella oppaan kanssa. Katso, mitä Taivaallinen piirustushetki tai Graffitipaja tarjoaa!

Uudenlaisia taidepalvelumalleja tarjolla yrityksille ja muille ryhmille. Tältä sivulta voitte löytää vaihtoehtoja mm. tilaisuuksiin, kokouksiin, virkistäytymiseen, työyhteisöjen aivoriihiin. Uusia paketteja luodaan ja kehitetään niin taiteilijoiden kuin teidän tilaajien toiveista.

Alla olevasta listasta löytyy erilaisia paketteja, joita voitte myös yhdistellä tarpeidenne mukaan. Myös sisältöjä voi muokata, jotta saamme teille sopivan palvelun. Tarkemmat tiedot löytyvät jokaisesta esittelystä.

 

 Kysy, niin tarkennamme.
Esitä toiveita, niin selvitämme.
Yhteydenotot:

eija.saarivirta@helsingintaiteilijaseura.fi
p. 044 055 1678

Taidepalvelupaketit

Kaapelitehtaan ateljeissa

Kaapelitehtaalla, Suomen suurimmassa kulttuurikeskuksessa, työskentelee runsaasti monenlaisia taiteilijoita ja luovan alan tekijöitä. Nyt teillä on mahdollisuus tutustua näiden taiteilijoiden yksityisiin työtiloihin ja heidän teoksiinsa. 

Katja Tukiainen, on kansainvälisesti tunnustettu kuvataiteilija, jonka maalauksissa on hehkunut vaaleanpunaiset sävyt ja söpöt, mutta eivät aina niin viattomat tyttöhahmot. Hänen tyttöhahmojaan on nähty myös mm. veistoksissa ja sarjakuvissa. http://www.katjat.net/

Maaria Märkälä, on suomalainen kansainvälisesti meritoitunut kuvataiteilija, jota inspiroi jokapäiväinen arki ja ulkomaanmatkojen kokemukset. Maaria kuvaileekin maalaamista itsessään yhden tyyppiseksi hitaaksi matkaksi. Maarian teoksia yhdistää usein rikas värien käyttö ja toivorikas pohjavire. https://www.maariamarkala.com/

Vierailijaryhmä, max 10
Kesto n. 45 min 

Yhdistä kaksi työhuonevierailua, joiden välissä voitte vaikka piipahtaa Hima&Sali -ravintolaan lounaalle tai virvoitusjuomalle. 

Yksi vierailu, hinta 400 € (+ alv.24%)
Kaksi vierailua, hinta 750 € (+ alv.24%)

Kuva: Katariina Kinkki

 

 

Taivaallinen piirustushetki

Outi Heiskasen hengessä piirrämme taivaallisen rennosti ja monenlaisilla tekniikoilla elävän mallin piirroksia. Mahdollisuus on sekä nais-, että miesmallin piirtämiseen. 1-2 h pituisessa piirustustapahtumassa voidaan piirtää sekä lyhyitä, että pitkiä asentoja eli niin sanotusti croqueta, “krokiita”, (1-5 min) tai pitkää mallia (1-2h) Tekniikat vapaavalintaisesti hiili, tussi, lyijykynä tai akvarelli voidaan valita piirtäjän omien toiveiden mukaan.   

Paikka: HTS:n kurssikeskus Kaapelitehtaalla tai tilaajan järjestämä paikka. Pienet ryhmät (max 6 h) voivat kokoontua taiteilijan työhuoneella Pitäjänmäellä. 

Sopii virkistyspäiviin, työnantajan tarjoamiin harrastuksiin, erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. 

Hinta:  400 – 500€ (+alv. 24%), Materiaalit eivät sisälly hintaan, mutta järjestäjä voi ostaa tarvittaessa sovitusti. 

Ohjaajana toimii taidemaalari ja kuvataiteilija Satu Kalliokuusi. Hän on yksi Taivaallinen Akatemia -taiteilijaryhmän jäsen. Taivaallinen Akatemia on kokoontunut jo yli kymmenen vuotta joka keskiviikko piirtämään elävää mallia (alastonmallia) vuorotellen jonkun jäsentaiteilijansa työhuoneella. Aluksi kokoonuttiin Taiteilijakoti Lallukassa Outi Heiskasen ateljeessa. 

 

Ollaan luovia 

Kuvataiteilija Ville Räty luennoi luovuudesta taiteilijana, mutta myös miten me kaikki voimme tuoda luovuutta elämäämme ja miten me viritämme sen esiin. 

Ollaan luovia sopii hyvin koulutus-, työhyvinvointipäivään, tai vaikka pikkujouluihin. 

Kesto n. 1 t
Hinta 500,- (+ alv. 24%)  

Ville Räty (s.1980) on pitkän linjan kuvataiteilija, innokas viestijä, keskustelija ja puhuja. Hänen värikkäät maalauksensa käsittelevät urbaania maisemaa ja psykologiasta ammentavia teemoja. Räty on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä. Hänen teoksiaan on muun muassa Lahden, Tampereen, Tornion ja Helsingin kaupungin taidemuseoiden kokoelmissa. 

Räty on luennoinut taiteesta, luovuudesta, taiteilijan viestinnästä ja menestymisestä korkeakouluissa (Aalto-yliopisto, Tampereen Korkeakouluyhteisö) ja useille taiteilijajärjestöille. 

Kuva: Eija Saarivirta

 Galleriakierros taiteilijan kanssa 

Tervetuloa kierrokselle! Matka alkaa Helsingin Taiteilijaseuran  Galleria Katariinasta (Rikhardinkatu 1), mistä matka jatkuu lauttamatkalla Suomenlinnaan. Lauttarannassa sijaitsee HAA Galleria, missä on esillä yhden taiteilijan näyttelystä laajoihin ryhmänäyttelyihin. Kierroksen jälkeen virkistäytymistä voi jatkaa saaren kahviloissa ja ravintoloissa! 

Kierroksen vetää taiteilija Katariina Salmijärvi, joka työskentelee maalauksen ja ympäristötaiteen keinoin. Hänellä on laaja kokemus oppaana työskentelystä Helsingin museoissa ja gallerioissa. 

Vierailuryhmä, max 15
Kesto 1,5 t

Hinta 450 € (+ alv.24%)

Näe ja koe Suomenlinna taiteilijan silmin  

Retki taiteilijoiden ja taiteen Suomenlinnaan, joka avautuu uusin silmin. Kuvataiteilija Katariina Salmijärvi vie kierrokselle, jossa maisema, rakennukset, yksityiskohdat ja historia saavat uuden näkökulman.

Kierroksen jälkeen voitte hengähtää vielä istahtaen johonkin saaren viihtyisistä kahviloista tai ravintoloista

Vierailuryhmä, max 15
Kesto 1,5 t

Opastettu kierros, hinta 450 € (+ alv.24%)

Katariina Salmijärvi työskentelee maalauksen ja ympäristötaiteen keinoin. Hänellä on laaja kokemus taideoppaana työskentelystä Helsingin museoissa ja gallerioissa. 

Katutaiteen saloja avaava muotokuvakurssi

Katutaiteilija Jussi TwoSevenin ohjauksella pääset tutustumaan graffititaiteen saloihin. Käytämme sabluunoita ja maalaamme stencil-tekniikalla muotokuvat spraymaalilla. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Tervetuloa mukaan! 

Kurssi voi tapahtua kahtena tai yhtenä päivänä, ensin alustavaa tutustumista ja sitten itse työntekoa sisätiloissa (pienet työt) tai mahdollisuuksien mukaan ulkotiloissa, jolloin voi kokeilla isompaa pohjaa.

Osallistujamäärä n. 10-15 henkilöä
Hinta 1300€ (+ alv. 24%), sisältää materiaalit

http://www.jussitwoseven.com/