Puhuttelevaa ja inspiroivaa nykytaidetta

Helsingin Taiteilijaseuran monipuoliset näyttelyt esittelevät kiinnostavaa ja ajankohtaista nykytaidetta laajasti. Kaikkiin Helsingin Taiteilijaseuran pysyviin näyttelytiloihin järjestetään avoin valtakunnallinen ja kansainvälinen haku, ja näyttelyt ovat laadukkaasti kuratoituja.

Helsingin Taiteilijaseuran näyttelytiloja ovat Galleria Katariina, Suomenlinnassa sijaitseva HAA Galleria, Malmitalon galleria sekä Galleria Arthur ja Galleria Rikhard. Lisäksi säännöllisesti esitetään mediataiteen näyttelyitä Keskuskirjasto Oodissa. Galleria Katariina, HAA Galleria ja Malmitalon galleria esittelevät kansainvälisiä ja kotimaisia yksityis-, ryhmä- ja kutsunäyttelyitä. Galleria Arthur ja Galleria Rikhard esittelevät Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä.

Galleriat

Galleria Katariina

Perinteikäs Galleria Katariina avautui muutaman vuoden tauon jälkeen elokuussa 2021 uusiin tiloihin Helsingin ydinkeskustaan Rikhardinkadulle, Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamon ja Rikhardinkadun kirjaston viereen.

LUE LISÄÄ

HAA Galleria

HAA Gallerian historiallisen upeissa tiloissa Suomenlinnassa esitellään vuosittain 10–12 laadukasta nykytaiteen näyttelyä. Tilava ja ainutlaatuinen galleria vilkkaalla saarella luo erinomaiset puitteet monimuotoiselle ja kiinnostavalle näyttelytoiminnalle.

LUE LISÄÄ

Malmitalon galleria

Malmilla sijaitseva kulttuurikeskus Malmitalo tarjoaa monipuolisia kulttuuripalveluja ja -tapahtumia kaikenikäisille kävijöille. Helsingin Taiteilijaseura tuottaa vuosittain 10 korkeatasoista näyttelyä Malmitalon galleriassa yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelujen kanssa.

LUE LISÄÄ

Galleria Arthur ja Galleria Rikhard

Taidelainaamon tiloissa toimiva näyttelytila Galleria Arthur sekä Rikhardinkadun kirjaston aulassa toimiva Galleria Rikhard esittelevät kuukausittain vaihtuvia Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden näyttelyitä.

LUE LISÄÄ

#htsnayttelyt