Yksityisille

Helsingin Taiteilijaseuran monipuolisiin palveluihin kuuluvat taidelainaamo-, näyttely- sekä kuvataiteen kurssitoiminta.

Teosvälityspalvelu

Taidelainaamo tarjoaa yksityishenkilöille taiteen teosvälitystä, jonka kautta teoksia voi joko ostaa tai lainata. www.taidelainaamo.fi-sivuston kätevillä hakutoiminnoilla laajaa teos- ja taiteilijavalikoimaa pääsee helposti selaamaan. Taidelainaamolla on myös laaja tilausvalikoima, jonka teoksia voi tilata taiteilijoilta nähtäväksi Taidelainaamoon. Suurikokoisten teosten katsomiseksi asiakkaille järjestetään työhuonekäyntejä.

Suunnittelupalvelu

Taidelainaamon henkilökunta auttaa tarvittaessa asiakasta teosvalinnoissa ja taideteosten sijoittelun suunnittelussa. Erillisestä sopimuksesta ja maksusta Taidelainaamon asiantuntija voi tehdä suunnittelukäynnin asiakkaan tiloihin, ja tämän perusteella ehdotuksen tilaan ja asiakkaan toiveisiin sopivista taideteoksista. Taidelainaamo tekee tarvittaessa yhteistyötä sisustusalan ammattilaisten kanssa teosvalintoihin liittyvissä asioissa.

Ripustuspalvelu

Erillisestä sopimuksesta ja maksusta Taidelainaamo voi myös järjestää ammattitaitoisen ripustajan asiakkaan tiloihin tekemään käytännön ripustustyön. Toisinaan sijoittelun ja ripustuksen apuna voi toimia teoksen tehnyt taiteilija.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä – räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva paketti!

Lue lisää

Näyttelytoiminta

Ota yhteyttä – räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva paketti!

TUTUSTU

Kuvataidekoulu ja kurssikeskus

Tutustu kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen tarjotaan!

Tutustu