Kuvataideleiri Suomenlinnassa

12-16 -vuotiaat 10.6.-14.6. ma-pe klo 9.10–15.15, opettaja Nina Sarkima

Kurssilaiset ja opettaja kokoontuvat Kauppatorille HSL:n Suomenlinnan lautan lähtölaiturille klo 9:10 (lautan lähtöaika on klo 9:20).

Opettajat valvovat lapsia lauttamatkoilla sekä Suomenlinnassa. Lapsen huoltaja tai muu huoltajan valtuuttama hakija noutaa kurssilaisen Kauppatorin lauttalaiturilta klo 15:15

Alle 18 -vuotiaan kurssilaisen pitää näyttää opettajalle ensimmäisenä kurssiaamuna huoltajan allekirjoittama lupalappu, jos kurssilainen saa kulkea kotiin ilman hakijaa.

Opettajat ovat pedagogisesti kokeneita ammattikuvataiteilijoita. He matkustavat lasten kanssa lauttamatkat ja huolehtivat ryhmänsä turvallisuudesta ja viihtyvyydestä matkojen ja evästaukojen aikana. Kursseilla työskennellään mahdollisimman paljon ulkona, mutta Taidekoulu Maan taideluokat tarjoavat tarvittaessa hyvin varustetut ja lämpimät sisätilat työskentelyyn. Lasten opetuksessa avainsanoja ovat elämyksellisyys sekä lapsen elämismaailmasta kumpuava kuvakieli. Opettajat ottavat huomioon, että samassa ryhmässä voi olla vasta aloittaneita ja jo pidempään kuvataidetta harrastaneita. Opetussisällöt ja opetusmetodit suunnitellaan lapsen ikään ja kehitysvaiheeseen sopiviksi.

Opetuskerta alkaa yhteisellä tehtävänannolla ja aiheeseen virittäytymisellä keskustellen ja havaintoja tehden. Siksi on tärkeää tulla tunnille ajoissa.

Elävintä tietoa taideopetuksen sisällöistä saa viikon päätyttyä, kun lasten työt tuodaan kurssiviikon jälkeen kotiin ja heillä on mahdollisuus kertoa niistä vanhemmille tuoreeltaan.

  • Ryhmä nro 300S04
  • 12-16 -vuotiaat
  • 10.6.-14.6. ma-pe klo 9.10–15.15
  • opettaja Nina Sarkima
  • Suomenlinna, Taidekoulu Maa
  • Hinta 325 € (hinta sisältää opetuksen ja materiaalit)

 

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä

Imoittautuminen aukeaa
ma 4.3.2024 klo 12.00

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta