Kuvataidekoulu ja kurssikeskus

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu ja kurssikeskus

Harrasta kuvataidetta Kaapelitehtaalla! Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu tarjoaa kuvataiteen perusopetusta 4–18-vuotiaille ja kurssikeskus laaja-alaista taideopetusta aikuisille. Opettajina toimivat seuran jäsentaiteilijat.

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu tarjoaa laadukasta ja monipuolista kuvataiteen opetusta kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Kuvataidekoulu tarjoaa kuvataiteen perusopetusta 4–18-vuotiaille ja kurssikeskus laaja-alaista taideopetusta aikuisille. Opettajina toimivat seuran jäsentaiteilijat, joilla on pitkän linjan kokemus paitsi omasta taiteellisesta työskentelystä, myös opettamisesta.

Oppilaaksi hakeminen

Kursseille otetaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että kurssipaikka on saatu vasta silloin, kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse. Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetusryhmä perustetaan vain, jos siihen on riittävästi hakijoita.

Kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen kurssit

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen syksyn ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa 2.5.2022 klo 12:00. Koulun oppilaat voivat jatkoilmoittautua  kursseille 19.4.2022-1.5.2022.

Perustettuja ryhmiä täydennetään kevään, kesän ja syksyn aikana. Opetusryhmiin voi ilmoittautua myös kesken lukuvuotta, mikäli ryhmissä on tilaa.

Kesäkurssit

Ilmoittautuminen Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen kesäkursseille aukeaa 7.3.2022 klo 12:00.

Kesäkursseja järjestetään Suomenlinnassa ja Kaapelitehtaalla lapsille, nuorille ja aikuisille.

Aikuisten kesäkurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu

Lasten ja nuorten kesäkurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu

Aikuisten syksyn kurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

ilmoittaudu

Lasten ja nuorten syksyn kurssit 2022. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

Kevätlukukauden aikataulut

Kuvataidekoulu

Kevätlukukausi 8.1.2022 (la)–7.5.2022 (la)

Kurssikeskus

Kevätlukukausi 8.2.2022 (ke)–6.5.2022 (pe)

Syyslukukauden aikataulut

Kuvataidekoulu

Syyslukukausi 16.8.2022 (ti)–10.12.2022 (la)

Kurssikeskus

Syyslukukausi 3.9.2022 (la)–3.12.2022 (la)

Lomat

Opetusta ei ole syyslomalla 17.10.–23.10.2022 eikä pyhäinpäivänä 5.11.2022.

Kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen opettajat

Kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen toiminta-ajatuksessa on keskeistä se, että opettajat ovat pedagogisesti päteviä ammatissa toimivia kuvataiteilijoita.

sähköposti: kurssit@helsingintaiteilijaseura.fi

Käyntiosoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, A-porras, 3. krs., Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii Lasipiha (Kaapelinaukio 3). Lasipihalta on suora yhteys A-rappuun, josta pääsee kuvataidekouluun.

Esteetön pääsy kuvataidekouluun on B-rapun kautta. Koululla on esteetön WC ja koulun tiloissa ei ole kynnyksiä.

Aukioloajat

Koulun toimisto avoinna ma-pe klo 12-16.

Toimisto on suljettu kesällä 18.7.-31.7.2022.

#kuvataidekoulu_hts