Lapsi - vanhempi -kurssi (yli 5-11-vuotiaat), 11.7.-15.7. ma-pe klo 10-14:30

Lapsi – vanhempi -kurssi (5-11-vuotiaat), 11.7.-15.7. klo 10:00-14:30, opettaja: Heli Kuparinen

Suomenlinnan tarunhohtoinen linnoitus, meri ja luonto antavat elämyksiä ja ehtymättömiä aiheita kuvien tekoon. Viiden kurssipäivän aikana piirretään, maalataan, rakennellaan ja työskennellään luonnonmateriaaleilla. 

 

Opettajat ovat pedagogisesti kokeneita ammattikuvataiteilijoita. He matkustavat lasten kanssa lauttamatkat ja huolehtivat ryhmänsä turvallisuudesta ja viihtyvyydestä matkojen ja evästaukojen aikana. Kursseilla työskennellään mahdollisimman paljon ulkona, mutta Taidekoulu Maan taideluokat tarjoavat tarvittaessa hyvin varustetut ja lämpimät sisätilat työskentelyyn. Lasten opetuksessa avainsanoja ovat elämyksellisyys sekä lapsen elämismaailmasta kumpuava kuvakieli. Opettajat ottavat huomioon, että samassa ryhmässä voi olla vasta aloittaneita ja jo pidempään kuvataidetta harrastaneita. Opetussisällöt ja opetusmetodit suunnitellaan lapsen ikään ja kehitysvaiheeseen sopiviksi.  

 

Opetuskerta alkaa yhteisellä tehtävänannolla ja aiheeseen virittäytymisellä keskustellen ja havaintoja tehden. Siksi on tärkeää tulla tunnille ajoissa. 

 

Elävintä tietoa taideopetuksen sisällöistä saa viikon päätyttyä, kun lasten työt tuodaan kurssiviikon jälkeen kotiin ja heillä on mahdollisuus kertoa niistä vanhemmille tuoreeltaan.  

  • Ryhmä nro 300S10,
  • Lapsi-vanhempi -kurssi (5-11-vuotiaat)
  • 11.7.-15.7. klo 10:00-14:30
  • opettaja: Heli Kuparinen

Lapsi-vanhempi -kursseilla lapset taiteilevat yhdessä vanhempien tai aikuisen huoltajan kanssa.

Kurssikirje

Ilmoittaudu kurssille

ilmoittaudu tästä

Iloa ja taitoja kuvataideharrastuksesta