Elävä malli odottaa! Taivaalliset piirustustunnit

Elävän mallin maalausillat ovat suosiossa ikuisesti. Kokeile ja opi ihmisen piirtäminen kuvataiteilija Satu Kalliokuusen opastuksella! Satu on mukana Outi Heiskasen aikoinaan starttaamassa Taivaallinen Akatemia piirustusryhmässä, joka kokoontuu keskiviikkoisin piirtämään alastonmallia. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan Taivaallisen piirtämisen metodeihin. Sadun ohjaamanaTaivaalliset piirustustunnit ovat helppoja ja kaikille sopivia. Ohjaajan kanssa voit heittäytyä kokeilemiseen turvallisesti, pienessä ryhmässä. Saat elämyksellisen hetken taiteen tekemisen maailmassa. Taivaallinen piirustustunti sopii myös TYHY-päivien ohjelmaksi.  

Taivaallisen piirustustunnin kuluessa kokeillaan eri materiaaleja ja tehdään joko nopeita muutaman minuutin croquis –piirroksia tai piirretään mallia pidempään. Maalaussessiot voidaan sopia yhden tai kahden tunnin mittaisiksi. Mallin voi tilata ilman vaatteita tai vaatteiden kanssa. Oman työn saa mukaansa joko paperisena tai vaneripohjalle tehtynä tauluna.  

Sadulla on opetuskokemusta vuodesta 1995. Saat osaavan opetuksen lisäksi innostavat materiaalit käyttöösi. Kalliokuusi opastaa niiden käytössä ja valinnoissa. Voit kokeilla vaikkapa taiteilijan itsensä pajusta tekemiä hiiliä tai mustetta.  Taivaallisen piirustustunnin voi järjestää joko taiteilijan Pitäjänmäen studiolla tai HTS:n taidekoululla Kaapelitehtaan tiloissa. Molemmat tilat inspiroivat piirtämään. Maalaushetken voi tilata myös tilaajan omiin tiloihin vaikkapa työpaikalle, kunhan tila on intiimille työskentelylle sopiva.   

Sadun taiteellisen työn kotisivut https://satukalliokuusi.carbonmade.com/

Tilaveloitus Kaapelitehtaalla erikseen. Omat eväät mukaan tai hyödynnä Kaapelitehtaan ravintoloiden antimia!

Osallistujamäärät:
Taiteilijan studiolla, min 3 max 7 hlöä
Kaapelitehtaalla, min 5 max 12 hlöä

Hinta/osallistuja: 75 €/2 tuntia
Hinta, kun osallistujia yli 10: 65 €

(+ alv. 24%)

Materiaalimaksu 5-10 € sovituista materiaaleista riippuen. 

Minimiveloitus 1 h/3 hlöä = 225
Minimiveloitus 2 h/3 hlöä = 450 € 

 

Ota yhteyttä

Eija Saarivirta

eija.saarivirta@helsingintaiteilijaseura.fi
p. 044 055 1678