Oivallukset kuviksi -työpaja

Kuvataiteilija Kirsi Kurosen työpaja yhdistää ainutlaatuisella tavalla kuvataiteen ja joogan. Hae työpajasta tiimillesi tai ystäväjoukolle eväitä arjen hallintaan, hyvinvointiin ja itsetuntemukseen!

Työskentely ryhmässä maalaten itsenäisesti ja yhdessä oli avartavaa, antoisaa, oivaltavaa ja se rohkaisi kohtamaan itseään laajempialaisesti ja syvällisesti. Altistus itsemme kohtaamaan omat aidat ja rajoitukset, sekä löydettiin uusia aluevaltauksia ja uskallus jättää ns. toimimattomia toimintamalleja vähemmälle elämässä. 

Kokenut kuvataiteilija, kuvataideterapeutti ja jooga-opettaja Kirsi Kuronen vie ryhmän matkalle hyvinvointiin, jossa omat tunteet maalataan kuviksi. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista. Joogaharjoitukset ovat helppoja, oman kehon kuuntelua. Tarvitset rohkeuden kokeilla, tuntea ja vapautua.  Työpajassa maalataan omat kuvat, tunteet ja muistot sisältäpäin näkyväksi ja käsiteltäväksi maailmaksi.  

Työssä käytetään vesiliukoisia peitevärejä ja vahaliituja, suuria papereita, kehokuuntelua ja musiikkia. Alussa teemme keskittymis- ja hengitysharjoituksen. Työpajassa tehdään erilaisia tehtäviä ja lopussa töitä katsellaan, niistä keskustellaan ja niiden sisältöjä käsitellään.  

Työpaja voidaan laajentaa myös esimerkiksi hyvinvointipalvelujen pitkäkestoisen ohjelman osaksi.  

Työpajan materiaalit sisältyvät hintaan. Työssä ei käytetä seuraavia välineitä, materiaaleja tai tarvikkeita:
– Liuottimia (tärpättejä yms.)
– Pigmenttijauheita 

Ryhmäkoko: min. 5 henkilöä, max. 10 henkilöä 

Työpajan kesto: 3 tuntia sisältää tauon, johon voidaan tilata erikseen sovittavat tarjoilut tai tuoda omat eväät  

Hinta 1150 € (+ alv. 24%)

Paikka: Työpaja voidaan toteuttaa esimerkiksi Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskuksen tiloissa Kaapelitehtaalla tai tilaajan omissa tiloissa. 
Tilaveloitus Kaapelitehtaalla erikseen.

Kuva: Kirsi Kuronen