Your art – taideteos sinusta

Your Art on yhdessä kuvataiteilija Tanja Aholan kanssa toteutettu henkilökohtainen teos sinulle ja sinusta. Uskaltaudu mukaan pitelemättömään työskentelyyn! 

“Luon teoksia ihmisten kanssa yhteistyössä heille merkityksellisissä ja koskettavissa elämäntilanteissa. Yhdessä luotu teos voi olla hyvin henkilökohtainen ja voimakas tapa läpielää sekä kuvata elämän näkymätöntä ja usein väistämätöntä luonnetta, jota valokuviin on usein vaikeaa, ellei mahdotonta tavoittaa. Teokset syntyvät keskinäisen luottamuksen ja jaetun herkkyyden voimin.” 

Sinun ja taiteilijan yhteisessä Your Art –työskentelyssä syntyy taiteellisesti korkeatasoinen maalaus, eräänlainen henkilökohtainen tunnemuisto, jolla on ainutlaatuista merkitystä tekijöilleen.  Persoonasi ja elämänvaiheesi ovat työn lähtökohtia. Teet taiteilijan kanssa mielikuvaharjoituksia, keskustelet ja teet helppoja kehollisia tehtäviä. Tehtävien ansiosta ajatukset lähtevät liikkeelle ja pysähdyt itsesi äärelle. Käyt taiteilijan kanssa läpi itsellesi tärkeät lempivärit ja itsellesi tärkeät kuvat. Taustaksi voit kertoa vaikkapa merkityksellisen runon tai voimme kuunnelle lempimusiikkiasi.   

”Visible beauty is born from invisible trust.” 

Työskentelytapa:  

 • Ensitapaaminen taiteilijan kanssa: mitä toivot? 2t 
 • Kohtaaminen ja teoksen alkutyöstö 2t  
 • Taiteilijan oma työskentely 3-4 pv 
 • Väritapaaminen – Voit vaikuttaa! 2 t 
 • Taulun luovutus 1 t 

Kohtaamisissa voit osallistua ja räätälöidä työtä toiveesi mukaan. Työn tekniikka on akryyliväri kankaalle. Työ tehdään taiteilijan työhuoneella Vallilassa. Kuljetuskustannukset asiakkaalla 

Voit valita työsi koon.  

 • Pienempi työ, 60 x 80 cm
  2500 € (+alv. 24%)
 • isompi työ, 110 x 130 cm
  3800 €  (+alv. 24%)

Kuvataiteilija ja valokuvaaja Tanja Ahola löytää inspiraation teoksen kohteen hetkessä tapahtuvista mielenliikkeistä ja läsnäolosta. Hänen maalauksissaan liikkeellä ja tanssilla on merkittävä rooli. Ahola työskentelee luottamuksellisessa vuorovaikutuksessa kuvattaviensa kanssa. Hän on opiskellut myös ryhmäterapiaa ja itsetuntemustyöskentelyä sekä hallitsee kuvataiteeseen pohjautuvan työpajatyöskentelyn myös ryhmille.

tanjaahola.fi